Invoering betaald parkeren op Geestbrugkade en Nassaukade (tot aan F..


Gepubliceerd op: 14 april 2015

De gemeente Den Haag voert vanaf maandag 20 april 2015 betaald parkeren in op de Geestbrugkade en op het Haagse deel van de Nassaukade (tot aan Frederiklaan). Net als op de Cromvlietkade geldt dan betaald parkeren van 18.00 tot 24.00 uur, zeven dagen per week. De Rijswijkse parkeervergunning
wordt op verzoek van de gemeente Rijswijk op de kade geaccepteerd als geldige parkeervergunning. Dat geldt ook voor de dagdeelvergunningen (kraskaart voor bezoekers).

De gemeente Den Haag plaatst een aantal parkeerautomaten waardoor parkeerders op de kade zonder parkeervergunning of bezoekersvergunning ook de mogelijkheid krijgen om een parkeerkaartje uit een van de automaten te kopen of met GSM te parkeren.

De Cromvlietkade, de Geestbrugkade en een deel van de Nassaukade (tot aan de Frederiklaan) betreft een bijzondere locatie. De bewoners aan deze kades wonen in Rijswijk, maar de straat en de parkeervakken voor de huizen behoren bij de gemeente Den Haag.

De bewoners langs de kade zijn door de gemeente Rijswijk per brief geinformeerd over de bijzondere parkeersituatie. De gemeente Den Haag verspreidt tot eind april flyers waarin het betaald parkeren wordt uitgelegd.

Bijlagen
Naam Grootte
waarschuwingsflyer_definitief.pdf 4.11 MB
brief_geestbrugkade_15.044264.doc 45 KB


You might possibly need extra software to open these filesMore information about downloads

* Deel Invoering betaald parkeren op Geestbrugkade en Nassaukade (tot aan Frederiklaan) op Facebook
* Twitter