Werkzaamheden proefopstelling Maarland Noordzijde

Zoal vooraf afgesproken is de proefopstelling op het Maarland Noordzijde tussen de Julianabrug en de Rochus Meeuwiszoonweg geevalueerd.

Naar aanleiding van deze evaluatie heeft het college besloten om de versmalling weg te halen, dus ook niet uit te smeren over de rest van het Maarland Nz en Zz. Bij de herstelwerkzaamheden zal het Maarland in oorspronkelijke staat teruggebracht worden.

Dit zal gebeuren van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 april aanstaande.

Tijdens deze werkzaamheden is de doorgang op dit stuk van het Maarland niet mogelijk tussen 07:00 en 16:00 uur en wordt het verkeer middels bebording omgeleid.

Verkeer van en naar Meeuwenoord wordt omgeleid via de Koolhoekweg, de Bollaarsdijk en de Langesingel.

Bewoners van het Maarland Noordzijde (tussen Julianabrug en Rochus Meeuwiszoonweg) kunnen hun huizen bereiken via de kant van de Julianabrug of de Rochus Meeuwiszoonweg, afhankelijk van de vorderingen van de werkzaamheden. Tussen 16:00 en 07:00 uur is het Maarland wel toegankelijk voor verkeer.

Voor verdere informatie en meldingen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer Arno Wijshake, telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 471 156.