High Growth Forum 2015: Samen Succesvol

samen succesvol high growth forum

Kom tijdens het High Growth Forum 2015 in contact met ruim 200 directeur-grootaandeelhouders (DGA's) van groeibedrijven, stel groeivragen aan experts en raak geinspireerd door succesvolle ondernemers die hun exclusieve ondernemersverhaal delen.

Op 11 juni organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Port4Growth de 12e editie van het High Growth Forum. Tijdens dit forum wordt ingegaan op het trending ondernemersthema 'Samen Succesvol - The Sharing Economy'. We kijken naar de kansen op het gebied van 'Samen Financieren' en 'Samen Internationaliseren'. Dit zijn 2 actuele thema's waar iedere ambitieuze groeier mee te maken heeft.

Onder leiding van bekende tv-presentator en dagvoorzitter Sven Kockelmann start de dag met een inspirerende talkshow, waar topmensen uit het bedrijfsleven, topondernemers en politici discussieren over de trending topics en ontwikkelingen op het gebied van financiering en internationalisatie.

Wat kunt u nog meer verwachten?

Op 2 speciale pleinen is voor ambitieuze groeiondernemers een top 10 selectie gemaakt van organisaties, initiatieven, expertises en mogelijkheden op het gebied van financiering en internationalisatie. Tussendoor kunnen groeiondernemers interactieve masterclasses bijwonen, een-op-een adviesgesprekken voeren met experts en geinspireerd raken door groei-ervaringen van collega-ondernemers.

Mieke Veldhuis, Export Manager of the Year 2014, vertelt hoe Bugaboo internationaal gegroeid is. En Edwin Kuipers, oprichter en CEO van Crowdynews, vertelt hoe hij door nieuwe manieren van financieren een investering van EUR 2,5 miljoen heeft gerealiseerd.

Meer informatie

Meer informatie en het volledige programma vindt u via www.highgrowthforum.nl.