Werkzaamheden A35 knooppunt Azelo

14-04-2015 | Rijkswaterstaat Oost-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert in de periode van woensdagavond 15 april tot en met donderdagochtend 16 april asfalteringswerkzaamheden uit op de A35 ter hoogte van het knooppunt Azelo (aansluiting met de A1). Tijdens deze werkzaamheden is de A35 ter hoogte van het knooppunt Azelo afgesloten voor verkeer in de richting Hengelo en Enschede.

Op gele borden staan de omleidingsroutes aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiode

Het weggedeelte A35 ter hoogte van het knooppunt Azelo is voor verkeer in de richting Hengelo en Enschede afgesloten in de periode van woensdag 15 april 22.00 uur tot donderdag 16 april 05.00 uur.

Verkeer op de A35 in de richting Hengelo en Enschede dient rekening te houden met een langere reistijd. Tijdens de werkzaamheden blijft de aansluiting met de A1 open voor verkeer.

Omleidingsroutes

Het verkeer op de A35 in de richting Hengelo en Enschede wordt omgeleid naar de A1 richting Amsterdam. Vervolgens wordt het verkeer via de af- en oprit Rijssen (28) weer de A1 terug opgeleid om vervolgens ter hoogte van de het knooppunt Azelo de A35 richting Hengelo en Enschede te kunnen vervolgen.

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op onze website of op vanAnaarBeter, of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.