Inschrijving gebruik sporthallen X-sport Bladel en Eureka Hapert


Ook komend seizoen worden er binnen onze gemeente weer ruimten in de sporthallen X-sport te Bladel en Eureka te Hapert beschikbaar gesteld voor binnensport.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier op www.bladel.nl. Het kan hierbij gaan om een vast verenigingsuur gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik.
Op dit moment kan er alleen ingeschreven worden voor het gebruik op maandag tot en met vrijdag. Deze inschrijving moet voor 13 mei aanstaande binnen zijn bij de gemeente. Zodra de sportbonden de wedstrijdprogramma's hebben bekendgemaakt, is het mogelijk om je ook voor het weekendgebruik aan
te melden. De huidige gebruikers ontvangen hiervoor een afzonderlijke uitnodiging en er volgt dan een nieuwe publicatie.
De sporthallen zijn beschikbaar van 31 augustus 2015 tot en met 22 juli 2016, een aantal feestdagen uitgezonderd. Deze feestdagen en de tarieven voor 2015 zijn te vinden op www.bladel.nl.

Voor het huren van een ruimte in sporthal X-Sport te Bladel en/of Eureka te Hapert gelden bepaalde criteria en op basis daarvan worden toekenningen gedaan. De toewijzingscriteria en alle formulieren staan op www.bladel.nl in het digitaal loket, onder sportaccommodaties en velden huren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Niek van Boekel, afdeling Ontwikkeling (tel. 0497-361462 of e-mail n.vanboekel@bladel.nl).

* Sportaccommodaties en velden huren