Informatiemarkt toekomstbestendig wonen


Op vrijdag 12 juni 2015 organiseert de gemeente Bladel een informatiemarkt over toekomstbestendig wonen. Houdt uw bedrijf of organisatie zich bezig met producten of diensten op het gebied van toekomstbestendig wonen. Dan kunt u dit tijdens deze informatiemarkt presenteren.

Door veranderingen in de zorg wonen mensen steeds langer zelfstandig thuis. Daarom is het belangrijk dat ze zich al op tijd orienteren op wat er nodig is om op een prettige manier in de eigen omgeving te kunnen blijven wonen. Uit een onderzoek dat we onlangs onder 55 tot 70 jarigen hebben
gehouden, blijkt dat inwoners in deze leeftijdsgroep daar nog niet echt mee bezig zijn. Via een informatiemarkt willen we meer bekendheid geven aan onderwerpen als woningaanpassing, financiering, verhuismogelijkheden en zorgtechnologie.

Houdt uw bedrijf of organisatie zich bezig met producten of diensten op dat gebied? Dan kunt u aan de informatiemarkt deelnemen. Hiervoor kunt u zich tot uiterlijk 1 mei 2015 aanmelden bij Kelsey van Ewijk van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497-361656 of e-mail k.vanewijk@bladel.nl). Vermeld
bij aanmelding wat u tijdens de informatiemarkt wilt laten zien. Voor meer informatie kunt u ook met haar contact opnemen.

Bij een te groot aantal aanmeldingen zullen wij een keuze moeten maken uit de belangstellende bedrijven. Wij baseren die keuze dan met name op de directe relatie met de hierboven genoemde onderwerpen en een gevarieerd aanbod voor bezoekers van de informatiemarkt.