Doet u mee aan de Amstelveense feestweek?


Gepubliceerd op: 15 april 2015
We willen het Stadshart graag meer laten bruisen. Daarom komt er een Amstelveense Feestweek op het Stadsplein van zaterdag 8 tot zondag 16 augustus 2015. Doe mee en laat het plein leven. De feestweek is een feest van en voor alle Amstelveners! Iedereen mag een activiteit of evenement
organiseren.

Organiseer een evenement

Amstelveen geeft tijdens de Feestweek ruimte aan inwoners, bedrijven en verenigingen om een muziekoptreden, proeverij, feestavond of workshop te organiseren. Het Stadsplein is tijdens de feestweek Feestplein. U de goede ideeen, wij de goede plek. Laat u het Feestplein leven?

De spelregels

U meldt uw evenement bij ons aan. U zorgt zelf voor de organisatie, financiering, veiligheid, het beperken van eventuele overlast. Wij beoordelen of uw voorstel hieraan voldoet en indien dat het geval is, helpen wij met de promotie van uw activiteit. U hoeft zelf geen vergunning aan te vragen.
Politieke of religieuze activiteiten worden niet gehonoreerd.

Doet u mee?

Ga naar de pagina Feestweek. Hier vindt u meer informatie en kunt het aanmeldingsformulier downloaden. Uw aanvraag moet voor 5 mei bij ons binnen zijn.
Feestweek Amstelveen

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl