Oproep deelname Kunstketting 2015


De Culturele Werkgroep Stein (CWS) organiseert op 5 en 6 september 2015 voor de vierde keer een kunstroute in de gemeente Stein, ook wel "Kunstketting 2015" genoemd. De afgelopen drie edities vormden een breed podium voor wie wilde laten zien wat creativiteit kan opleveren. Ook dit jaar
verbindt een kunstroute mensen, die verspreid over de gemeente Stein verschillende kunst- en cultuuruitingen laten zien. Zij vormen de schakels in de ketting. De verbinding tussen de schakels is in de vorm van een fiets- en wandelroute door de gemeente Stein.

Podium bieden

Het doel van de manifestatie is om personen, die bezig zijn met Kunst met de grote "K", de vele "stille" beoefenaars van kunst en cultuur in de gemeente Stein, amateur of professional, een podium te bieden. Om belangstellenden met hun werk kennis te laten maken en daarvan te laten genieten.

Op allerlei manieren kan door de deelnemers aan de kunstketting 2015 invulling gegeven worden aan deze manifestatie, bijvoorbeeld door een expositie, voorstelling, optreden, act enz. bij de deelnemers thuis, op straat of op een of andere locatie, al dan niet samen met anderen.

Gestreefd wordt naar een gevarieerde en kwalitatieve happening.

Oproep

Beoefenaars van kunst en cultuur in de gemeente Stein die zich aangesproken voelen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.cwstein.nl. Inschrijven kan tot 10 mei 2015. Meer informatie via cws@culturelewerkgroepstein.nl.