Gewijzigde ophaaldag huisvuil i.v.m. Koningsdag


14/04

Gewijzigde ophaaldag huisvuil i.v.m. Koningsdag

Op 27 april aanstaande, Koningsdag, is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van maandag 27 april vindt plaats op dinsdag 28 april. Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de Plastic Heroeszakken.

Omdat op dinsdag 27 april door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. Wij verzoeken u om hier rekening mee
te houden en auto's zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor de medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat uw minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde minicontainers.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op Koningsdag gesloten. Op dinsdag 28 april staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------