Onderzoek naar zorggesprekken


15/04

Onderzoek naar zorggesprekken

[IMG]

Mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben, kunnen terecht bij Wijzer. Wijzer is de Uitvoeringsdienst Sociaal Domein van de gemeenten Naarden, Muiden en Bussum. Bij een hulpvraag gaat een consulent van Wijzer met u in gesprek en bekijkt samen met u het probleem, uw vragen en welke oplossing
mogelijk is. Clientenorganisaties doen in april onderzoek naar de ervaringen met deze gesprekken. Ze horen graag ook uw mening.

De clientenorganisaties zijn met name benieuwd naar de ervaringen van hulpvragers en mantelzorgers met dit gesprek. Zij willen onder andere weten waar deze gesprekken plaatsvinden (thuis of bij Wijzer), hoe ze verlopen en wat de uitkomsten zijn. Het onderzoek vindt plaats bij alle gemeenten.
Meedoen kan tot 4 mei De vragenlijst kan worden ingevuld op www.zorgnaargemeenten.nl .

Invullen duurt ongeveer 10 minuten. Ook mensen die geen internet hebben kunnen, meedoen en telefonisch hun ervaringen melden: op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer (0900) 235 67 80 (20 cent per gesprek). Deelnemen kan tot 4 mei.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------