Kinderrommelmarkt achter de AMVO


Op maandag 27 april wordt de jaarlijkse kinderrommelmarkt op Koningsdag opnieuw op het parkeerterrein achter de AMVO georganiseerd.
De AMVO faciliteert het geheel met gezellige muziek, toiletten en EHBO. De aanvang van de kinderrommelmarkt is om 07.00 uur en het duurt tot uiterlijk 13.00 uur. Iedereen die normaliter daar zijn of haar auto parkeert wordt dringend verzocht de auto de avond tevoren elders te parkeren, zodat
het parkeerterrein volledig beschikbaar komt voor de rommelmarkt.

Verkeersmaatregelen Koningsdag

De Zeestraat wordt in verband met deze rommelmarkt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit betekent dat gedurende deze tijd aanvullende verkeersmaatregelen nodig zijn voor de verkeersafwikkeling in en de bereikbaarheid van de omgeving.
De Haven wordt om 7.00 uur afgesloten ter hoogte van eetcafe Lotje en cafe de Boer d.m.v. de uitschuifbare palen. Om 11.00 uur gaan de andere palen zoals bij het Noordeinde (Kras) en Zuideinde gewoonlijk in werking.

De Stationsstraat, W.J. Tuijnstraat en H.J. Calkoengracht zijn te bereiken vanaf het Europaplein. Als gevolg van de braderie op de Edammerweg is deze afgesloten voor alle verkeer m.u.v. voetgangers, voorbij de kruising met de C.J. Conijnstraat. Verkeer met bestemming Meerzijde, Dril,
Havenstraat dient om te rijden via de Jozefstraat.
Voor zover nodig wordt het bestaande eenrichtingverkeer in deze straten omgedraaid. Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht op 27 april tussen 06.00 en 14.00 uur.