Rotterdam - Pizzabezorger neergeschoten, politie zoekt getuigen


Pizzabezorger neergeschoten, politie zoekt getuigen

Laatste update:
15-04-2015 | 11:58

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een schietincident in Rotterdam, waarbij een 19-jarige man uit Rotterdam zwaargewond raakte.

Het incident vond plaats op 15 april rond 01.35 uur op de Molecatensingel, dichtbij de Duinbekedam. Een maaltijdbezorger had daar net zijn bestelling afgeleverd. Buiten werd de bezorger door twee mannen benaderd en werd er op hem geschoten. De reden hiervan is nog onduidelijk, mogelijk wilden
de daders de bezorger beroven. De bezorger werd geraakt in het bovenlichaam en werd ernstig gewond naar een ziekenhuis gebracht, waar hij direct werd geopereerd. De politie kamde de omgeving nog uit, maar trof de daders niet meer aan.

Bel de politie
Wie getuige is geweest van het schietincident wordt gevraagd met de politie te bellen. Zag u het schietincident gebeuren, of zag u bijvoorbeeld voor of na 13.30 uur twee mannen in de omgeving van de Molecatensingel zich verdacht gedragen? Of zag u na het incident de mannen wegrennen of
misschien met een auto of bromfiets wegrijden? Belt u dan met de politie via 0900-8844 en vraag naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.