31-3-2015 - Ondernemersbijeenkomst inkoopbeleid op 15 april

31-3-2015 - Ondernemersbijeenkomst inkoopbeleid op 15 april

Hoogerheide - De gemeente Woensdrecht organiseert op 15 april een avond in het teken van het gemeentelijk inkoopbeleid. Ondernemers krijgen uitleg over de wetgeving en spelregels omtrent inkoop en er is ruimte voor een dialoog.

Wethouder Groffen zegt: "We geven onze lokale ondernemers graag meer informatie over ons inkoopbeleid. Wat kunnen we samen doen, wat verwachten wij van de ondernemers, wat kunnen we samen verbeteren? We hopen dat er veel ondernemers aanwezig zullen zijn. Het biedt een goed aanknopingspunt voor een vervolg in de vorm van een speeddate-avond waar ondernemers kennis kunnen maken met medewerkers van de gemeente die verantwoordelijk zijn voor inkoop- en aanbesteding."

Programma

Het programma start met een inloop vanaf 19.15 uur. Vervolgens wordt er een presentatie gegeven over de wet en regelgeving, de zogenaamde spelregels. Deze regels worden vertaald naar het lokaal niveau. Na de uitleg over het beleid vindt er interactie plaats op basis van stellingen. Erna en tussendoor is er tijd om te netwerken. De avond vindt plaats in het gemeentehuis, Huijbergseweg 3 te Hoogerheide.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich voor 12 april 2015 per mail voor deze avond aanmelden bij de bedrijfscontactfunctionaris/beleidsmedewerker economische zaken. Dit kan per mail (k.hendrikx@woensdrecht.nl) of telefonisch (140164).