print24.com biedt lagere prijzen vanaf 15.000 stuks

print24.com biedt lagere prijzen vanaf 15.000 stuks

Online printshop verlaagt prijzen voor grote printopdrachten

RADEBEUL, Duitsland - (Business Wire)

De online printshop print24.com verlaagt met onmiddellijke ingang haar prijzen voor printopdrachten van 15.000 exemplaren of meer. Hierdoor kunnen met name resellers en zakelijke klanten grote hoeveelheden producten als folders, briefpapier, posters of ansichtkaarten bestellen tegen nog lagere prijzen, en toch verzekerd zijn van de gebruikelijke topkwaliteit van print24.

Enkele weken geleden werd de prijs van met brochures (geniet-gebonden) in alle soorten en hoeveelheden met 15% verlaagd. print24.com gaat dus door met het bieden van aantrekkelijke tarieven op de markt en verstevigt haar positie als een van de grootste online printshops in Europa.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE, samen met haar merknamen print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van online printen ter wereld. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke printproducten als folders, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten als drukken op textiel, foto's afdrukken, afdrukken in grote formaten en het drukken van menukaarten. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m^2. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen - Belgie, Brazilie, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiele, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

unitedprint.com SE

Mevr. Maria Lehmann

0049 (0)351 / 27225388

presse@unitedprint.com

Zie het origineel.