Holland Paviljoen op de China International Meat Industry Exhibition 2015, Qingdao

Gepubliceerd op: 15 april 2015 | Gewijzigd op: 15 april 2015

De vleessector in China groeit de laatste jaren sterk; de eetgewoontes van de Chinezen veranderen en daardoor neemt vooral de vleesconsumptie toe. Door de verhoogde welvaart in China stijgt de vraag naar kwalitatief goed vlees.

De Dutch Meat & Feed Centre Beijing organiseert een Holland Paviljoen op de jaarlijkse China International Meat Industry Exhibition (CIMIE). CIMIE is een van de belangrijkste expo's op het gebied van de vleesindustrie in China en biedt goede kansen voor bedrijven actief in deze sector om zichzelf te promoten. De CIMIE vindt dit keer voor de 13de keer plaats van 20-22 september.

Het doel van het paviljoen is om Nederlands vleessector in al haar aspecten te laten zien en een show case te bieden van de unieke positie van Nederland in deze wereldwijde industrie. Deze gezamenlijke presentatie biedt Nederlandse bedrijven de kans om hun produkten uit Nederland op een efficiente manier te promoten tijdens deze beurs.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan de CIMIE kunt u contact opnemen met Dutch Meat and Feed Centre Beijing:

* M info@meatfeed.biz

* T +86 10 8523 5790

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO).

Bent u geinteresseerd in deze markt? Neem dan contact op met de NBSO's in Jinan of Qingdao:

* E nbsojinan@nbsojian.com of nbsoqingdao@nbsoqingdao.com

* T +86 532 6677 7516

U kunt ook een zakenpartnerscan aanvragen. RVO.nl en de NBSO's gaan dan voor u op zoek naar betrouwbare en geinteresseerde zakenpartners.