AKOYA Oxygen Golfing Community biedt een 20% hogere beleggingswaarde

AKOYA Oxygen Golfing Community biedt een 20% hogere beleggingswaarde

Ontwerpen voor de Trump World Golf Club in Dubai die door Tiger Woods is ontworpen zijn voltooid; 1500 woningen in aanbouw

DUBAI, VAE - (Business Wire)

De ontwikkelaar van luxe onroerend goed DAMAC Properties heeft meer details onthuld over AKOYA Oxygen, een van de meest vooruitstrevende lifestyle-gemeenschappen voor gezinnen in Dubai. A luxury villa within the lush green AKOYA Oxgyen lifestyle community in Dubai. (Photo: Business Wir ...

A luxury villa within the lush green AKOYA Oxgyen lifestyle community in Dubai. (Photo: Business Wire)

Dit volgt op een rapport van KPMG dat stelt dat golfbanen de waarde van aangrenzend onroerend goed met wel 20% verhogen vergeleken met vergelijkbaar onroerend goed in een buurt zonder golfbaan. De golfbaan in AKOYA Oxygen wordt ontworpen door Tiger Woods en beheerd door The Trump Organisation.

DAMAC Properties heeft bevestigd dat de ontwerpen voor Woods' eerste golfbaan in de regio nu klaar zijn, en dat er nu wordt gewerkt aan de Trump World Golf Club Dubai van 18 holes, par 72, van 7400 meter - een belangrijke attractie van AKOYA Oxygen. De aanbesteding voor hoofdbouw wordt uitgegeven en de golfbaan moet een van de aantrekkelijkste banen om op te spelen worden ter wereld.

Het bedrijf van de vandaag ook de details bekend gemaakt van het belangrijkste centrale uitgaanscentrum dat langs een schilderachtig kanaal wordt aangelegd. Dit gebied gaat bezoekers van overal ter wereld trekken en telt diverse primeurs voor de regio, waaronder een op zichzelf staand regenwoud.

Er worden meer dan 2000 luxe serviceappartementen en hotelkamers boven de de winkels en entertainmentgebouwen gebouwd waardoor het gebied een centrum voor activiteiten en de centrale ontmoetingsplaats wordt voor mensen in Dubailand.

"In AKOYA Oxygen leeft je niet zomaar, je ervaart er het leven," zegt Niall McLoughlin,de SVP van DAMAC Properties. "Bij het bouwen van luxe huizen komt zoveel meer kijken. De eigenaren gaan naast de enige door Tiger Woods ontworpen golfbaan in het Midden-Oosten wonen, en als ze langs het kanaal lopen, kunnen ze het Dubai Rainforest bewonderen."

"Met zoveel te zien en te doen wordt AKOYA Oxygen het middelpunt voor toeristen en bewoners," voegde hij eraan toe. "Gewiekste kopers eisen tegenwoordig veel meer dan vier muren en dak - het is belangrijk dat we een geintegreerde levensstijl kunnen leveren die past bij hun aspiraties."

De eerste bewoners verhuizen in 2017 naar de luxe villa's en herenhuizen in AKOYA Oxygen, en volgens planning wordt het bouwproject op tijd afgerond voor de Wereld Expo in Dubai in 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150415005492/nl/

DAMAC

Niall McLoughlin, +97143731000

SVP

niall.mcloughlin@damacgroup.com

Zie het origineel.