Jan Heemskerk lanceert crowdfundingplatform voor esthetisch naakt

Nederland is een nieuw spannend platform rijker: GLMRR.com. Vanmiddag lanceerden Jan Heemskerk en Victoria Koblenko in The Harbour Club in Amsterdam dit unieke wereldwijde online podium voor glamourfotografie. GLMRRDEG(c) (zeg: glamour) is een crowdfunding-platform waar bekende en minder bekende aspirant-modellen, de beste fotografen van Nederland (en overige windstreken) en liefhebbers van stijlvolle glamourfotografie elkaar kunnen ontmoeten.

GLMRRDEG(c) is ontstaan vanuit de overtuiging dat de (Nederlandse) man nog altijd stijlvolle en prikkelende fotografie van mooie vrouwen kan waarderen. Dit ondanks teruglopende verkopen van de tijdschriften die voorheen in deze behoefte voorzagen. Middels een moderne distributie en vernieuwend betaalmodel wil GLMRRDEG(c) Glamourfotografie definitief de 21e eeuw in loodsen.

"We proberen een aanvulling te zijn op deze twee iconische tijdschriften en geliefde voormalige werkgevers van mij. We steunen hen graag en wie weet in concrete samenwerking met hun zegenrijke werk!", aldus Jan Heemskerk.

GLMRRDEG(c) is de online opvolger van traditionele vrouwvriendelijke media als FHM en Playboy. Met die twee titels is ook de bandbreedte van de fotografie ingekaderd: van frisse zomerjurkjes tot smaakvol en esthetisch naakt. De fotoreportages op GLMRRDEG(c) worden vooraf gefinancierd middels crowdfunding. Een reportage wordt alleen gerealiseerd wanneer de kosten zijn gefund. Vervolgens is de shoot exclusief beschikbaar voor de donateurs.

Modellen kunnen hun voorkeur uitspreken voor drie types fotoserie: lingerie/bikini, teasing topless en stijlvol naakt. Op de profielpagina van het model kun je zien voor welke categorie zij zich aanmeldt.

GLMRRDEG(c) wordt ondersteund door gerenommeerde en 'nieuwe' fotografen als Carli Hermes Rene de Haan, Cooper Seykens, Patrick Kaas, Jaap Vliegenthart, en Frank de Mulder.

Presentatrice Beertje van Beers legt uit hoe GLMRRDEG(c) precies werkt. https://vimeo.com/121655754