Ondernemersnetwerk beUnited werkt samen met Kendall Mason


beUnited verschaft haar leden toegang tot service diensten

ALMERE/HILVERSUM, 20150416 -- beUnited werkt sinds 1 maart samen met Assurantie Adviesbureau Kendall Mason, de assurantie adviesorganisatie nieuwe stijl. Dé netwerkorganisatie van Nederland gaat, naast het verzorgen van netwerkactiviteiten, haar leden ook toegang verschaffen tot diverse service diensten die essentieel zijn bij het professioneel invullen van ondernemerschap.

De samenwerking tussen beUnited en Assurantie Adviesbureau Kendall Mason heeft tot gevolg dat de leden van beUnited toegang krijgen tot een pakket collectieve diensten en producten die een adequate bescherming bieden tegen inkomensverlies en de bedrijfscontinuïteit bevorderen.

Pancras Pouw, voorzitter van beUnited licht toe: "Als netwerkorganisatie is het belangrijk om leden aanvullende diensten, zoals bijvoorbeeld collectieve verzekeringen aan te bieden. Het vinden van de juiste organisatie om hier invulling aan te geven is natuurlijk essentieel. Na een inventarisatie en diverse gesprekken hebben wij uiteindelijk voor Kendall Mason gekozen en het verheugt ons deze samenwerking te kunnen introduceren". Edwin Onderstal, directeur van Kendall Mason vult aan: "Het werken binnen branches en netwerkorganisaties stelt andere eisen aan een assurantie-organisatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat als geen ander. Het is dan fijn om te spreken met iemand als Pancras die onze onderscheidende punten herkent in de wirwar van verzekeraars en assurantietussenpersonen”.

In eerste instantie zal de samenwerking zich richten op informatie en oplossingen op het gebied van beroeps- , bestuurders- en algemene aansprakelijkheid als arbeidsongeschiktheid en zorg.

Over beUnited

beUnited is een zakelijke netwerkorganisatie van, vóór ondernemers en dóór ondernemers. beUnited brengt voor ondernemers, directeuren en managers, vraag en aanbod samen rond een ambitie of thema. beUnited is met zijn bereik van ruim 90.000 ondernemers een van de grotere professionele netwerkorganisaties in Nederland en onder andere bekend door het organiseren van BitterBallenBorrels, waar elke maand circa 1.800 ondernemers op diverse locaties bij elkaar komen. Zie www.beunited.nl

Over Kendall Mason

Kendall Mason is een inkoop- en adviesbureau in verzekeringen en gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van arrangementen voor specifieke doelgroepen en voor branche-, beroeps- en netwerkorganisaties. Zie www.kendallmason.nl