CDA-fractie verwelkomt Mohamed Mahawat Khan

CDA-fractievertegenwoordiger Jerome Felida draagt het stokje over aan Mohamed Mahawat Khan

Door de uitbreiding van zijn huidige functie bij zijn werkgever is het voor Felida lastig geworden om genoeg tijd en energie in zijn raadswerk te kunnen stoppen. `'Ik doe dingen graag voor de volle honderd procent en heb het gevoel op dit moment niet genoeg bij te kunnen dragen aan de CDA-fractie. Daarom heb ik dit besluit genomen. Ik vind het heel jammer maar zal op de achtergrond betrokken blijven bij de fractie'', aldus Felida.

De CDA-fractie bedankt Felida voor zijn tomeloze inzet het afgelopen jaar. Hij was een kracht van formaat in onze fractie en met zijn expertise een enorme toevoeging.

Mohamed Mahawat Khan wordt beeedigd in de raadzaal i het stadhuis Mohamed Mahawat Khan wordt beeedigd in de raadzaal i het stadhuis

Mohamed Mahawat Khan

Mahawat Khan neemt de functie van Felida over: ''Als fractie-vertegenwoordiger wil ik mij inzetten om ervoor te zorgen dat ook de allerzwakste in onze stad en de mensen die de weg naar hulp nog niet goed weten te vinden, de zorg en hulp krijgen die zij nodig hebben.`' Mahawat Khan werd zojuist, tijdens de gemeenteraadsvergadering door de burgemeester officieel beedigd en voert namens het CDA het woord over zorg, jeugd, welzijn en stadsdeel Escamp.

Raadsfracties hebben de mogelijkheid om fractievertegenwoordigers aan te stellen. Vertegenwoordigers zijn geen lid van de raad, maar mogen wel spreken namens de partij tijdens de voorbereidende commissievergaderingen. Door de inzet van fractievertegenwoordigers kunnen fracties de werkdruk spreiden en beter gebruik maken van deskundigheid binnen de fractie.