Kinderrommelmarkt op Koningsdag achter de AMVO


Op maandag 27 april, Koningsdag, wordt de jaarlijkse kinderrommelmarkt op het parkeerterrein achter de AMVO georganiseerd.

De AMVO zorgt voor gezellige muziek, toiletten en EHBO. De kinderrommelmarkt begint om 07.00 uur en duurt tot uiterlijk 13.00 uur.

Parkeren

Iedereen die daar zijn of haar auto altijd parkeert wordt dringend verzocht de avond ervoor ergens anders te parkeren, zodat het parkeerterrein volledig beschikbaar is voor de rommelmarkt.

Verkeersmaatregelen Koningsdag

* De Zeestraat wordt in verband met deze rommelmarkt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
* De Haven wordt om 7.00 uur afgesloten ter hoogte van eetcafe Lotje en cafe de Boer door middel van de uitschuifbare palen. Om 11.00 uur gaan de andere palen, zoals de gewoonte is bij het Noordeinde (Kras) en Zuideinde, in werking.
* De Stationsstraat, W.J. Tuijnstraat en H.J. Calkoengracht zijn te bereiken vanaf het Europaplein.
* Als gevolg van de braderie op de Edammerweg is deze afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers, voorbij de kruising met de C.J. Conijnstraat. Verkeer met bestemming Meerzijde, Dril, Havenstraat dient om te rijden via de Jozefstraat.
Voor zover nodig wordt het bestaande eenrichtingverkeer in deze straten omgedraaid. Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht op 27 april tussen 06.00 en 14.00 uur.