WellColl Groep neemt ABS Midden-Limburg over


16 april 2015 , Schadeherstel

De WellColl Groep, met ABS Autoherstelbedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard, heeft ABS Midden-Limburg in Weert overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de naam ABS WellColl Weert.

Met de overname breidt WellColl haar werkgebied van het zuiden van Limburg uit naar Midden-Limburg. Fred Colle, algemeen directeur van WellColl: "De overname van ABS Midden-Limburg past in onze strategie die gericht is op het creeren van schaal- en synergievoordelen binnen autoschadeherstel en
het uitbreiden van het werkgebied voor onze B2B-tak. We kunnen ons nu nog beter profileren als sterke regionale mobiliteitspartner. Edwin Dirks, de huidige directeur, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke. Dat is essentieel voor ons toekomstig succes."

Edwin Dirks over de overname: "In de huidige markt is het steeds moeilijker om als zelfstandig opererend bedrijf renderend te zijn. Door de synergievoordelen die nu behaald worden en een verandering in de kostenstructuur is de toekomst van het bedrijf zeker gesteld. Als grootste speler op het
gebied van autoschadeherstel in de regio Weert breiden wij ook nog eens ons dienstenpakket verder uit. Binnen WellColl Groep verrichten we namelijk meer dan alleen autoschadeherstel."

WellColl biedt naast schadeherstel diverse mobiliteitsdiensten aan, waaronder oldtimerrestauratie, autoverhuur, ruitreparatie en caravan- en camperservice.