Knelpunten richtlijn TOS worden in kaart gebracht


16 april 2015
Vakgebied

Knelpunten richtlijn TOS worden in kaart gebracht

Reageren kan tot 5 mei.

In opdracht van de NVLF zal het CBO de richtlijn Primaire taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen (0-18 jaar, met de nadruk op 2-12 jaar) ontwikkelen.

Onderdeel van de richtlijnontwikkeling is een analyse van de huidige knelpunten die voorkomen in de praktijk. Het betreft knelpunten bij de signalering en diagnostiek, behandeling/begeleiding, verwijzing, follow-up en rondom de organisatie en het proces van zorg voor TOS-kinderen (0-18 jaar).

Deelnemen aan digitale analyse knelpunten
Om de knelpunten in kaart te brengen wordt gebruik gemaakt van een digitale vragenlijst. Deze is te benaderen via de link: http://q.mwm2.nl/tJyWCzYg_U-GmtzTm0eBrg

Voor een goed beeld bij de knelpunten wordt verzocht deze vooraf te bespreken binnen een (multidisciplinair) overleg in de organisatie of logopediepraktijk voordat de vragenlijst wordt ingevuld.

Reageren kan tot uiterlijk 5 mei.

Uit het overzicht van alle reacties ontstaat een prioritering van de belangrijkste knelpunten die zullen dienen voor de uitgangsvragen van de richtlijn. Bij logistieke vragen kunt u contact opnemen met het CBO, Erin Safarjan (e.safarjan@cbo.nl).