Pleinfestijn 2015: feest voor iedereen


16 april 2015

Op 22 augustus wordt de Markt in Hardenberg het decor voor het Pleinfestijn. Vorig jaar genoten duizenden mensen van een muzikaal spektakel. Dit jaar moet het weer een groot succes worden.

Met de komst van Yes-R, Andre Hazes jr., Anita Meijer en Lois Lane is het een feest voor iedereen. Net als vorig jaar zorgt de band Beethoven Rocks voor een spectaculaire show tussen deze optredens. Het Pleinfestijn is gratis toegankelijk.

Lees meer over de artiesten

Alle leeftijden
"Met deze brede programmering willen we alle leeftijden aanspreken", vertelt Gerwin Binnenmars van de werkgroep Pleinfestijn. "Yes-R is heel populair bij de jonge doelgroep. Andre Hazes Jr. doet het momenteel geweldig en is echt een topzanger. Anita Meyer gaat al wat langer mee. Zij kan echt
een feestje bouwen en dat geldt ook voor Lois Lane. Dat zijn vakvrouwen, die krijgen Hardenberg wel in beweging! Vorig jaar hebben we goede ervaring op gedaan met Beethoven Rocks als begeleidingsband. We zijn blij dat zij er ook dit jaar
weer bij zijn."

De organisatie kan inmiddels rekenen op de hulp van zo'n vijftien sponsoren, allemaal ondernemers uit de gemeente Hardenberg. Er is nog ruimte voor meer sponsoren.

De meest actuele informatie is steeds te vinden op www.vechtdalzomerfestival.nl en op
facebook.com/pleinfestijnhardenberg.