Informatieavond werkzaamheden Hilversumseweg (N525/A1) in Laren


16 april 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland organiseert op woensdagavond 22 april een informatieavond over de werkzaamheden aan de Hilversumseweg in Laren.

Geinteresseerden kunnen inlopen tussen 19.00 tot 21.00 uur in het Raadhuis van Laren, Eemnesserweg 19. Om 19.30 uur start een presentatie.

De provincie richt de Hilversumseweg (N525) opnieuw in om de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Er komt een extra rijstrook en de op- en afritten van de A1 worden vernieuwd. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart. In mei starten de werkzaamheden aan de rijbanen.

Verkeershinder

Van mei tot en met september 2015 wordt de Hilversumseweg tussen La Place en de aansluiting met de A1 als eenrichtingsweg ingericht. Tijdens deze maanden kan verkeer alleen in de rijrichting Laren-Hilversum rijden. De rijbaan van Hilversum naar Laren is afgesloten. De toe- en afritten van de
A1 blijven begaanbaar, maar het is niet mogelijk om vanaf de afrit uit Amsterdam richting Laren te rijden. Het verkeer wordt omgeleid.

Informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.infoN525.nl. Met vragen kunnen omwonenden en weggebruikers terecht bij het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600 of mailen naar infoN525@noord-holland.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel