Voorbereiding verhuizing zwembad De Marsch van start


16 april 2015

De voorbereidingen van de verhuizing van zwembad De Marsch in Hardenberg gaan beginnen. In aanloop naar de sluiting van het huidige bad worden diverse activiteiten georganiseerd en is het zwembad vaker geopend. Het buitenbad van het zwembad wordt dit seizoen niet in gebruik genomen.

Zwembad De Marsch opende op 1 oktober 1971 haar deuren. Na 44 jaar zwemplezier in dit bad gaat het zwembad verhuizen naar de sportboulevard waar het nieuwe bad gebouwd wordt. Tot zaterdag 27 juni kunnen inwoners en bezoekers zwemmen in De Marsch. In aanloop naar de sluiting worden diverse
activiteiten georganiseerd.

Verruimde openingstijden
Tot Hemelvaart is het zwembad iedere zondagmiddag geopend. Dit is mogelijk door een unieke samenwerking met Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Ook tijdens de komende feestdagen zijn er extra en aangepaste openingstijden mogelijk gemaakt door het park.

Buitenbad blijft gesloten
Omdat De Marsch na 27 juni haar deuren voorgoed sluit, is besloten het buitenbad dit seizoen niet in gebruik te nemen. Het gebruiksklaar maken van het buitenbad voor deze korte periode is niet mogelijk vanwege de hoge kosten dat dit met zich meebrengt.