Veteranenbijeenkomst Amersfoort en Leusden 5 mei 2015


16 april 2015De jaarlijkse bijeenkomst voor alle veteranen uit Amersfoort en Leusden is dit jaar op 5 mei 2015. De veteranendag vindt plaats op De Hof en in de St.-Joriskerk te Amersfoort. Veteranen uit Leusden en Amersfoort zijn daarbij van harte welkom.

`Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst'. Onder dat motto viert Nederland op 5 mei 70 jaar bevrijding. In dit kader past ook het jaarlijks eerbetoon van Amersfoort en Leusden aan de veteranen. Op 5 mei is er voor hen een speciale bijeenkomst op De Hof en in de
St.-Joriskerk in Amersfoort.

Veteranen uit Leusden en Amersfoort, jong en oud, zijn uitgenodigd om samen met partner/introduce(e) op 5 mei te gast te zijn bij het speciale programma op De Hof en in de St.-Joriskerk in Amersfoort. U bent welkom vanaf 09.45 uur. Het programma begint om 10.00 uur met het ontsteken van het
bevrijdingsvuur. Na een korte plechtigheid is er een samenzijn in de St.-Joriskerk en bezichtiging van de overzichtstentoonstelling van de kunstenaars van `De Ploegh' met als thema Verbinding. Het programma eindigt om 12.15 uur.

Veteranen kunnen zich nog aanmelden. Dit kan voor 21 april 2015 via e-mail veteranendag@amersfoort.nl. Zij kunnen zich dan ook eventueel aanmelden voor vervoer van station Amersfoort (uitgang Piet Mondriaanplein) naar De Hof (vertrek vanaf station Amersfoort-Centrum om 09.30 uur).


Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email