Schadeherstelbedrijven Wilfred Herder Erkend Duurzaam


14 april 2015 , Schadeherstel

A.A.S. Autoschade Herder

Op 8 april is aan Wilfred Herder het Erkend Duurzaam-certificaat uitgereikt voor zijn beide schadeherstelbedrijven, A.A.S. Herder Autoschade in Leusden en Autoschade Dronten. In Dronten, jawel.

Wilfred Herder nam de certificaten in ontvangst in het filiaal in Leusden, waar hij zich zeer content toonde met de erkenning door Erkend Duurzaam, die aantoont dat de beide vestigingen voldoen aan de laatste standaard van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Wilfred Herder: "Wij
hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen."

Ook als werkgever heeft Herder zijn zaken voor beide bedrijven op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Bij duurzaam ondernemen hoort ook het aanbieden van duurzame producten. Wilfred Herder: "In onze werkplaatsen letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen over en eisen worden gesteld aan
duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken bijvoorbeeld tijd en energie besparen."