Dubbel feest in Zuidpolder tijdens eerste buurtborrel


Donderdag 16 april 2015 vierden kopers en betrokken partijen met een buurtborrel de opleveringen van de eerste woningen in het deelplan Nieuwe Oogst Zuidpolder Eemnes. Wethouder Herman Zoetman opende op feestelijke wijze een van de nieuwe woningen. Ook onthulde hij het straatnaambord:
Ruizendaallaan.

Kort na de sleuteloverdracht gaven projectleiders Heijmans en Van Wijnen het startsein voor de bouw tweede fase Nieuwe Oogst. Alle feestelijkheden werden gevierd tijdens een eerste `Zuidpolderse' buurtborrel, waarvan ook de woning- en tuinmarkt van de gemeente Eemnes deel uitmaakte. Tijdens
deze gezellige markt kregen Eemnesser bewoners advies en informatie van lokale bedrijven over de inrichting van hun woning en of tuin.

Zuidpolder is een ontwikkeling van Heijmans Huizen B.V., Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. en de gemeente Eemnes. Het nieuwe woongebied staat garant voor natuurlijk dorps wonen, in een polderlandschap omringd door sloten en veel groen. Op deze unieke plek komen in totaal 500 woningen,
die gefaseerd worden gerealiseerd. De volgende fase gaat eind april in de verkoop. Informatie hierover kunt u vinden op www.zuidpoldereemnes.nl. Ook kunt u Zuidpolder volgen op twitter en op facebook.


Wethouder Zoetman onthult straatnaambord. Foto: Studio Kastermans

Wethouder Zoetman overhandigt sleutel aan huiseigenaren in Zuidpolder Eemnes. Foto: Studio Kastermans

Feestelijke opening nieuwe woningen in Zuidpolder Eemnes. Foto: Studio Kastermans