Slotbijeenkomsten functiecreatie binnen gemeenten en provincies

Slotbijeenkomsten functiecreatie binnen gemeenten en provincies

05 januari 2015

Bent u benieuwd naar de kansen en mogelijkheden van medewerkers met een arbeidsbeperking om aan de slag te gaan binnen uw gemeente of provincies? Sociale werkbedrijven (SW-bedrijven) Breed, Werkse!, Wedeo, Empatec, Caparis, NEF Dokkum, Reestmond, Alescon, EMCO-groep, gemeenten Wijchen, Delft en Doetinchem en provincies Drenthe en Fryslan hebben daar het afgelopen jaar ervaring mee opgedaan. Zij inspireren u graag tijdens de slotbijeenkomsten functiecreatie binnen gemeenten en provincies. Schrijf vast in uw agenda de data 16 en 23 april 2015.

De Slotbijeenkomsten

`Functiecreatie binnen gemeenten en provincies' is een pilot van SBCM, A+O fonds Gemeenten en het IPO (Interprovinciaal Overleg). Drie koppels van SW-bedrijven en gemeenten en twee koppels van SW-bedrijven en provincies willen de resultaten van de pilots graag met u delen.

Hoe kunt u banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking die binnen de doelgroep van het Sociaal Akkoord vallen? Welke rol speelt functiecreatie daarin? En hoe zorgt u voor draagvlak binnen uw overheidsorganisatie? Deze vragen en nog meer komen aan bod tijdens deze slotbijeenkomst.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn voor iedereen in de SW-sector, gemeenten en provincies die meer wil weten over de mogelijkheden van functiecreatie binnen gemeenten en provincies, zoals personeelsfunctionarissen, management, OR/Medezeggenschapsraden, vakbondsleden, jobcoaches, jobcreators, vakbondsleiders en consulenten.

Data en tijden

De bijeenkomsten worden gehouden op donderdag 16 april en donderdag 23 april van 12.00 - 17.00 uur. De bijeenkomsten zijn gratis en er wordt een lunch geserveerd.

De locatie en het programma worden in februari bekend gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion van Swaay: m.vanswaay@caop.nl of 070-3457528

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met ESF subsidie actie E.