Kom naar de Nederlandse Restauratiebeurs 2015 (9 maart 2015)

9 maart 2015

Op 16, 17 en 18 april 2015 vindt de Nederlandse Restauratiebeurs weer plaats. Dit keer in het monumentale 1931 Congrescentrum, vroeger een veemarkthal, in 's-Hertogenbosch.

*De Restauratiebeurs is een bruisend evenement waar liefhebbers van monumenten elkaar ontmoeten en waar u wordt geinformeerd en geinspireerd. Net als voorgaande jaren, staat ook het Nationaal Restauratiefonds op de beurs. Op de stand van het Restauratiefonds staan onze experts klaar om u te helpen met kennis, financieringen en veel praktische informatie over aankoop, restauratie, onderhoud en herbestemmen van monumenten. Maak hier alvast kennis met onze experts of bestel toegangskaarten met 50%. Volg ons ook op Facebook om de experts beter te leren kennen en om te lezen waarmee ze u kunnen helpen!

U vindt onze stand in de Kennisstraat, een `monumentale' straat met belangrijke partijen die interessant zijn voor mensen die een monument bezitten of willen aankopen. De Kennisstraat op de Restauratiebeurs biedt ook volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de Belastingdienst, Monumentenwacht Noord-Brabant, Nationaal Restauratie Centrum, de Stichting Restauratie Atelier Limburg, Netwerk Steunpunten Cultureel Erfgoed, de Vereniging Architecten Werkzaam in de Restauratie, Monumentenwachten, Vakgroep Restauratie en Hogeschool Utrecht. Graag tot ziens op de Restauratiebeurs!