Raadsspreekuur gemeenteraad Kampen op 16 april

10-04-2015 De gemeenteraad houdt op donderdag 16 april weer een raadsspreekuur. Tijdens een raadsspreekuur kunnen inwoners, instellingen en verenigingen zaken onder de aandacht van de raadsfracties brengen en / of hun mening geven over onderwerpen die op de agenda's van de commissies staan.

Het raadsspreekuur is van 19.00 tot 20.00 uur. Van de bezoekers wordt gevraagd zoveel mogelijk om - of kort na - 19.00 uur aanwezig te zijn. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

In tegenstelling tot het spreekrecht bij de raadscommissies - waar uitsluitend kan worden ingesproken op geagendeerde onderwerpen - mag het bij het raadsspreekuur `overal' over gaan. Onderwerpen hoeven dus niet op een raads- of commissieagenda te staan, maar dat mag wel.

De onderwerpen die in de commissievergaderingen van april aan de orde komen, zijn te vinden op de website van de gemeente Kampen (www.kampen.nl/raad) en in de uitgave van Kampen.nl van woensdag 15 april a.s. Als u met fracties wilt spreken over deze of andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op donderdag 16 april op het raadsspreekuur. U kunt dan de negen fracties in een keer toespreken, maar u kunt er ook voor kiezen om enkele of alle fracties een voor een langs te gaan.