Business Wire breidt distributie in Brazilie aanzienlijk uit met gelaagd platform dat klanten meer rapportagemogelijkheden en hoger rendement biedt

Business Wire breidt distributie in Brazilie aanzienlijk uit met gelaagd platform dat klanten meer rapportagemogelijkheden en hoger rendement biedt

RIO DE JANEIRO - (Business Wire)

Business Wire heeft vandaag aangekondigd dat het zijn distributiemogelijkheden in Brazilie aanzienlijk heeft uitgebreid, waarbij het optimaal gebruik maakt van de collectieve voordelen geboden door het grootste persberichtenportaal en de meest invloedrijke financiele informatieverstrekker van het land, samen met de directe toegang tot ongeveer 25.000 geregistreerde journalisten en het potentieel om op circa 150 websites te posten.

Business Wire heeft een distributieovereenkomst gesloten met DINO [Divulgador de Noticias], het populaire persberichtenportaal van Brazilie. DINO is een dochteronderneming van Communique-se, de toonaangevende Braziliaanse mediadatabase- en monitoringservice, en distribueert ongeveer 2.000 persberichten per maand. http://www.dino.com.br/noticias

Klanten van Business Wire hebben de volgende voordelen van deze overeenkomst:

* Distributie via AE Broadcast, Agencia Estado's financiele terminalnetwerk voor de Braziliaanse beleggingssector. Daarnaast zal Agencia Estado's algemene nieuwsdienst persberichten verspreiden aan de belangrijke geschreven pers en omroeporganisaties.

* Registratie van circa 25.000 journalisten voor het ontvangen van aangepaste nieuwsfeeds op basis van door hen geselecteerde redactionele categorieen en criteria. De persberichten van Business Wire zullen bij deze gepersonaliseerde nieuwsfeeds worden ingelijfd.

* Plaatsingen van de Business Wire-berichten op maar liefst 150 websites, waarbij het werkelijke aantal afhangt van de redactionele inhoud. R7.com, de unieke site bezocht door zo'n 50 miljoen personen per maand, zal hier gegarandeerd deel van uitmaken. Business Wire-klanten ontvangen een

rapport met informatie over de knipsels online.

* Beursgenoteerde klanten zullen profiteren van de vergrote blootstelling in de beleggingswereld. DINO heeft voor deze markt een speciale nieuwsdienst gecreeerd in samenwerking met ABRASCA en IBRI, de toonaangevende verenigingen voor beleggersbetrekkingen in Brazilie.

www.rededivulgacao.com.br De persberichten van Business Wire worden op deze nieuwsdienst geplaatst en verder op alle sites die hierbij zijn aangesloten.

"Onze overeenkomst met DINO is weer een uiting van de inzet van Business Wire om wereldwijd de meest uitgebreide berichtgeving te verschaffen," aldus Cathy Baron Tamraz, CEO van het bedrijf. "Of een klant zich nu richt op de BRIC-markten, of internationale belangstelling heeft, Business Wire biedt een totaaloplossing met bevoorrechte toegang tot 's werelds meest prestigieuze persbureaus en selecte distributiepartners."

"DINO biedt nu al de grootste oplossing voor de verspreiding van persberichten in Brazilie en door zijn snelgroeiende netwerk komen er elke maand meer leveringskanalen en journalisten bij, wat een grote toegevoegde waarde is voor de klanten van Business Wire," verklaarde Rodrigo Azevedo, CEO van Communique-se. "Het onderhouden van een relatie met Business Wire, internationaal leider in de verspreiding van bedrijfsnieuws, is van strategisch belang voor onze groeiplannen in de toekomst."

Over Business Wire

Business Wire, een bedrijf van Berkshire Hathaway, is wereldwijd leider in de distributie van persberichten en regelgevingsinformatie. Specialisten op het gebied van investeerdersbetrekkingen, public relations, openbaar beleid en marketing vertrouwen op Businesswire voor de nauwgezette distributie van marktbeinvloedend nieuws- en multimedia , het hosten van online redactieruimten en IR-websites, de opbouw van content marketing platforms en het genereren van sociale contacten, waarbij het door doelgroepanalyse de interactie met specifieke markten verbetert. Business Wire is opgericht in 1961 en vormt een vertrouwde bron voor nieuwsorganisaties, journalisten, professionele beleggers en regelgevende instanties. Het bedrijf levert nieuws direct naar redactionele systemen en toonaangevende online nieuwsbronnen via zijn multi-gepatenteerde simultane NX Network. Business Wire heeft 32 kantoren over de hele wereld die ervoor zorgen tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van communicatiespecialisten en nieuwsconsumenten.

Meer informatie is te vinden op BusinessWire.com en het BusinessWired blog; volg updates op Twitter: @businesswire of op Facebook.

Klik hier om u in te schrijven voor het ontvangen van informatie op uw mobiele telefoon via Mobile Alerts for Business Wire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150416005325/nl/

Business Wire,

Neil Hershberg, 212-752-9600

Zie het origineel.