Twee benoemingen in leiding RVD

Nieuwsbericht | 16-04-2015

Herman Quarles van Ufford, huidig directeur Rijkvoorlichtingsdienst (RVD), zal vanaf 1 mei de functie uitoefenen van plaatsvervangend directeur-generaal RVD. Op diezelfde datum treedt Paul van Nunen aan als nieuwe directeur RVD.

Mr. H.D.N. (Herman) Quarles van Ufford (48) zal ook in zijn nieuwe rol de woordvoering van het Koninklijk Huis blijven verzorgen. Hij volgt drs. S.A.E. (Stephan) Schrover op, die afgelopen januari directeur-generaal van de RVD is geworden.

Drs. P.F.M. (Paul) van Nunen (40) richt zich in zijn nieuwe functie op de woordvoering en advisering van de minister-president en de ministerraad en op de overheidscommunicatie.

Van Nunen werkt sinds 2006 bij de RVD, momenteel als hoofd van de afdeling Communicatie Algemeen Regeringsbeleid (CAR). Daarvoor werkte hij onder meer als hoofd communicatie bij het toenmalige ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) en was hij betrokken bij het Grotestedenbeleid van de gemeente Leiden.

Met de benoeming van Herman Quarles van Ufford en Paul van Nunen is de leiding van de Rijksvoorlichtingsdienst weer compleet.