Bedankt, sorry, hoera! kaartenboekje


32 kaarten om op te hangen, in te lijsten of te versturen

Utrecht, 20150417 -- Nieuw van Uitgeverij Snor is het Bedankt, Sorry, Hoera! Kaartenboekje met 32 leuke kaarten. De illustraties komen van de hand van de Zweedse illustrator Sandra Isaksson. Met deze grappige, kleurrijke exemplaren is het een koud kunstje om mensen te bedanken, te feliciteren of om je te verontschuldigen. Maar je kunt de kaarten natuurlijk ook zelf houden en ophangen. De illustraties zijn een selectie uit het eerder bij Snor verschenen Bonnenboek voor Vrouwen. Het Sorry, Bedankt, Hoera! Kaartenboekje verschijnt 20 april.

Een kaartje, omdat…
Er zijn tal van redenen om iemand een kaartje te sturen. Je wilt iemand bedanken, omdat hij of zij zoveel voor je doet, of omdat iemand je gelijk geeft (ook als je dat niet hebt). Je kunt een kaartje sturen met een verontschuldiging omdat je zoveel praat, niet goed kunt luisteren of omdat je weer eens te laat kwam op een afspraak. Of juist om iets te vieren, Hoera! Wat de reden ook is, hij staat hoe dan ook tussen één van de 32 kaarten in dit mooie boekje. De kaarten zijn eenvoudig uit het boekje te halen en kunnen zó op de post. Je hebt alleen nog een postzegel nodig.
 
Over de makers
Sandra Isaksson is een Zweedse Illustrator. Ze woont momenteel in Groot-Brittannië en is – naast illustrator – ook ontwerper van haar eigen merk ISAK. Ook op deze producten prijken haar vrolijke illustraties. Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen.

Titelinformatie
   Titel: Bedankt, sorry, hoera! Kaartenboekje
   Auteur: Sandra Isaksson
   Illustraties: Sandra Isaksson
   Vormgeving: Studio 100 Procent
   ISBN: 978-90-79961-97-9
   Aantal pagina’s: 32 kaarten
   Formaat: 141 x 105
   Prijs: € 9,95
   Verschijnt: 20 april 2014