Veel inschrijvingsformulieren verstrekt tijdens Groningse Nieuwbouwdag


De Groningse Nieuwbouwdag van zaterdag 18 april is goed bezocht. Zowel in Vesta Woonforum als op het informatiepunt Meerstad meldden zich veel serieuze belangstellenden.

Vanwege het zonnige weer kwam de nieuwbouwdag van afgelopen zaterdag wat langzamer op gang dan eerdere edities. Maar vanaf het middaguur liep het atrium van Vesta aardig vol. Veel belangstelling was er voor vier projecten die afgelopen week nieuw in verkoop zijn gekomen. Het gaat om
Berlage-Hof, Het Harener Holt, Het Eemskwartier en Ebbingekwartier.

Inschrijvingsformulieren
De aanwezige makelaars konden een flink aantal inschrijvingsformulieren verstrekken. Voor Hofwoningen in Het Eemskwartier en Stadswoningen in het Ebbingekwartier loopt de inschrijving nog tot donderdag 23 april.

Meerstad
Hoewel er geen projecten nieuw in verkoop waren, was er ook voor Meerstad volop animo afgelopen zaterdag. Voor de laatste beschikbare woningen in het project `Wonen in Meerstad' werden opties verstrekt aan kandidaat-kopers.

Samenwerking
De Groningse Nieuwbouwdag is een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen, projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.

Gepubliceerd op: 21-04-2015 08.40 uur; Laatst gewijzigd op : 21-04-2015 08.43 uur