Ouderavond Passend Onderwijs en Zorg op 22 april - Regio de Eem


21 april 2015

Op woensdag 22 april is de ouderavond Passend Onderwijs en Zorg voor alle ouders/verzorgers in regio Eemland met kinderen in het basisonderwijs. Deze avond is georganiseerd door SWV de Eem in samenwerking met de gemeenten en lokale wijkteams.

Inhoud van de avond

De informatieavond wordt georganiseerd in 6 gemeenten tegelijkertijd. De plaatselijke wethouder zal de aftrap doen. SWV de Eem, het lokale wijkteam en de gemeente informeren vervolgens over hoe zij samenwerken om kinderen te helpen die iets extra's nodig hebben. Ook de invoering van Passend
Onderwijs en de veranderingen in de Jeugdzorg worden besproken. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Hulp bij passend onderwijs

De informatieavond is een initiatief van Samenwerkingsverband (SWV) de Eem, een vereniging van (totaal 32) samenwerkende schoolbesturen uit de gemeenten. SWV de Eem biedt ouders/verzorgers hulp bij het bepalen van passend onderwijs voor hun kind.

Waar en wanneer?

Vanaf 19:30 uur kunnen ouders/verzorgers terecht. De informatieavond duurt van 20.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in Amersfoort (Kinderbelevingscentrum De Vathorst, Caraiben 6), Baarn (Basisschool De Uitkijck, Margrietstraat 2), Bunschoten/Spakenburg (Gemeentehuis Bunschoten, Stadsspui 1),
Leusden (MFC Antares, Maximaplein 7), Soest (Gemeentehuis Soest, Raadhuisplein 1) en Woudenberg (De Camp, Bosrand 15-17).

Aanmelden

Ouders/verzorgers kunnen zich aanmelden op de website van SWV de Eem. Uiteraard zijn ook leerkrachten welkom. Aanmelden mag op http://www.swvdeeem.nl, dan bent u verzekerd van een plaats. Inloop is ook mogelijk.