Nieuwe veilingronde


25-03-2015 De gemeente veilt kantoormeubilair vanwege de verhuizing naar het nieuwe gebouw in Hoogkarspel. De verenigingen en maatschappelijke organisaties hadden daarbij eerste keuze. Maar er is nog voldoende meubilair te koop.

Nieuwe kijkdag voor iedereen

De veiling gaat daarom verder voor iedereen die interesse heeft, met een kijkdag op 10 april 2015. Het gaat om onder meer: fauteuils, design flexwerkplekken, verlichting, bureaus, vergadertafels, rijdbare bureaustoelen en kasten.

Mensen kunnen meebieden via de website van www.bva-auctions.com. De veiling is op de site te vinden in de veilingagenda op 10 april. Eventuele vragen kunt u per e-mail stellen aan Ruben Haanappel via uitverkoop@viginti.biz.

De kijkronde start 10 april:

* in het oude gemeentehuis in Hoogkarspel, Raadhuisplein 1 van 10.00 tot 12.30 uur
* in het gemeentehuis Venhuizen, Westeinde 5, zal dit zijn van 13.30 tot 16.00 uur.

Uitgiftedag voor aankopen die u doet op 10 april

Iedereen die aankopen vanaf 10 april via de veiling doet, kan deze op 20 en 21 april 2015 ophalen. Het kantoormeubilair is dan beschikbaar op de locatie die op de website van de veiling stond aangegeven.

De uitgiftedag in het oude gemeentehuis Hoogkarspel is op 20 april. Over het tijdstip krijgt u bericht. De uitgiftedag in het gemeentehuis Venhuizen is op 21 april.

Grootste aankopen door verenigingen

Een aantal veilingstukken is inmiddels verkocht aan deze verenigingen en organisaties. De grootste aankopen zijn gedaan door Het vrijwilligerspunt West-Friesland, voetbalvereniging SC Spirit '30 uit Hoogkarspel en Stichting Dorpshuis 't Centrum Venhuizen.

Uitgiftedag voor verenigingen en maatschappelijke organisaties

Iedere organisatie of vereniging die hun aankopen in de afgelopen maanden via de veiling heeft gedaan, kan op 2 april 2015 de aankopen ophalen. Het kantoormeubilair is dan beschikbaar op de locatie die op de website van de veiling stond aangegeven. Zij kunnen in het oude gemeentehuis
Hoogkarspel, Raadhuisplein 1, van 9.00 tot 12.00 uur. In het gemeentehuis Venhuizen, Westeinde 5, kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur terecht.

Veiling via internet

U kunt op de website van BVA-auctions terecht voor de foto's van alle inventaris.
25-03-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws