Buurtpioniers gezocht!


Gepubliceerd op: 21 april 2015

Tekening mensen in gesprek

Het Wijkteam van Welzijn Rijswijk is op zoek naar buurtpioniers, vrijwilligers die de buurt in beeld brengen!

Het wijkteam van Welzijn Rijswijk brengt bewoners bij elkaar die zich samen in willen zetten om de eigen woonomgeving zo leuk en prettig mogelijk te maken of te houden.

De wijkteamleden gaan `de boer op' om deze actieve bewoners thuis, op straat of zelfs bij de lokale supermarkt te ontmoeten. Het is dan opvallend hoeveel mensen een leuk idee voor de buurt hebben maar niet weten hoe ze dit kunnen uitvoeren.

Maar we kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken! Begin mei gaan we weer van start met buurtonderzoeken en wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons op zoek willen gaan naar de `parels' van de buurt.
De vrijwilligers krijgen een training voordat zij gewapend met een vragenlijst op stap gaan. Natuurlijk worden zij gedurende het hele traject begeleid.

Dus: ben jij een echte mensen-mens en ben je nieuwsgierig naar de verhalen en ideeen van anderen? Vind je het prettig om je eigen werktijden in te delen, ben je minimaal 4 uur per week inzetbaar en ben je op zoek naar nuttig, dankbaar en leuk vrijwilligerswerk in je eigen stad?
Neem dan contact op met Dennis Bodano op (070) 757 92 55 of Karin van Frankenhuyzen op 06-45474440 (of (070) 757 92 37) of kijk op onze website www.welzijn-rijswijk.nl

Bekijk ook de flyer (PDF 441,73 kb)

Bijlagen
Naam Grootte
flyer_werving_buurtpioniers.pdf 441.73 KB


You might possibly need extra software to open these filesMore information about downloads

* Deel Buurtpioniers gezocht! op Facebook
* Twitter