Schiedammer wint 11.309,95 euro met Toto

Schiedammer wint 11.309,95 euro met Toto

Rijswijk, dinsdag 20 april 2015 - In het weekend van 4 en 5 april speelde een 43-jarige man uit Schiedam voor EUR5 mee met Toto. Hij voorspelde 9 voetbalwedstrijden goed en won in totaal 11.309,95 euro bruto. De winnaar zette zijn weddenschap in bij Cigo de Kethelaar aan de Laan van Bol `Es 11 in Schiedam. Hier wordt aanstaande donderdag om 13:00 uur een taart aangesneden om het winnen de van Totoprijs te vieren.

Samen met nog twee vrienden bespreekt de winnaar altijd de Toto van de komende week: "Uiteindelijk moet ieder voor zich beslissen waar hij op inzet", aldus de winnende Schiedammer. Hij zette zijn Toto in op 9 voetbalwedstrijden die gespeeld werden in de Italiaanse Serie A, Engelse Premier League, Primera Division en de Duitse Bundesliga. "`Ik ga een gedeelte inzetten op de volgende wedstrijden en met de rest ga ik vakantie vieren", aldus de winnaar. De actie `Speel voor EUR5 Toto en maak kans op EUR25.000' loopt tot aanstaande zondag 26 april 2015.

Over Toto

Met Toto voorspel je sportwedstrijden en kun je geld winnen met sportkennis. Toto, onderdeel van De Lotto, is hoofdsponsor van het amateurvoetbal. De Lotto is ruim 50 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. In totaal is dat meer dan 2 miljard euro. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al bijna 1.5 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen. www.delotto.nl