Ajilon wil slagkracht vergroten met 400 vakspecialisten

Professionals zoeken Professionals

Zaltbommel, 21 april 2015 - Ajilon, de Professional Staffing specialist van Adecco Group Nederland, is op zoek naar minimaal 400 extra vakspecialisten in IT, Engineering, Finance en Technology. Hier is een stevig recruitmentoffensief voor ingezet. Onder het motto `Ajilon is Hiring' verspreidt het nieuws zich snel, onder meer via social media. Professionals die al bij Ajilon zijn aangesloten, zetten als ambassadeurs hun netwerken in om vakgenoten die niet vast willen roesten te wijzen op de unieke carriereperspectieven bij Ajilon. Vacatures en bijbehorende kwaliteiten zijn te vinden op www.ajilon.nl.

`Ajilon is Hiring'. Met die ambitieuze slogan is Ajilon als werkgever van nu al honderden professionals op zoek naar zowel beginnende als ervaren talenten in IT, Engineering, Finance en Technology. Dat zijn de vakgebieden waar Ajilon, onlangs uitgeroepen tot Best Place to Work 2015, op focust. Ajilon Young Professionals, het bedrijfsonderdeel dat zich toelegt op maatwerk in traineeships, heeft er nog een vakgebied bij: Information Management.

De formule van Ajilon is uitzonderlijk. Professionals die de ambities van de organisatie delen, krijgen op voorhand een vast dienstverband aangeboden. Ook als er nog geen concrete opdrachten zijn. Ze delen in alles mee: in goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en in de collegiale kenniscultuur, waarin ruimte en faciliteiten voor verdere vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling sterk verankerd zijn. Voorwaarde is dat professionals zich verbinden aan de kwaliteitseisen van Ajilon en aan de merkwaarden: samen, flexibel, professioneel, gepassioneerd.

We verbinden ambities met ambities

"We mogen als bedrijfsleven weer ambitieus zijn", zegt Michel de Lassaquere, Director Professional Staffing bij Adecco Group Nederland. "De economie trekt aan; de spirit is terug. Ik zie dat bij klanten, maar ook bij vakspecialisten. Bij klanten, grote en kleine bedrijven en overheden, nemen de activiteiten toe, met een sterke voorkeur voor behoud van veerkracht. Tegelijkertijd komen professionals weer in beweging, waarbij het accent verschuift van `zekerheid' naar vakinhoudelijke uitdaging. Die twee krachten brengen wij bij elkaar. We verbinden ambities met ambities."

Ajilon heeft vakspecialisten op hbo-niveau en hoger in dienst. Zij dragen op verschillende manieren bij aan de ambities van opdrachtgevers van Ajilon. Veel professionals nemen op detacheringsbasis deel aan multidisciplinaire projecten, bijvoorbeeld. Maar het is ook mogelijk om een beroep te doen op professionals van Ajilon voor periodieke ondersteuning of consultancy. Bovendien voeren de professionals van Ajilon op eigen locaties specialistische deelopdrachten uit. Zo dragen ze met specifieke vaardigheden en expertise bij aan de veerkracht van de BV Nederland.

De Lassaquere is ervan overtuigd dat de vraag naar `los/vaste', snel inzetbare specialisten toeneemt en loopt daar met `Ajilon is Hiring' op vooruit. De lat ligt hoog: minstens 400 specialisten in de diverse vakgebieden erbij. "Het bliksemoffensief is begonnen; we doen de beste professionals via social media en www.ajilon.nl een aanbieding waar ze onmogelijk nee tegen kunnen zeggen."

Over Ajilon

Ajilon verbindt ambitieuze organisaties met ambitieuze vakspecialisten. Via een breed spectrum aan Professional Staffing Services. Met als focus: de vakgebieden IT, Engineering, Finance en Technology en specialistische traineeships voor Young Professionals. Merkwaarden: samen, flexibel, professioneel, gepassioneerd. Informatie en vacatures: www.ajilon.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Rinus Wittenberg, Marketing & Communicatie Manager Adecco Group Nederland, 06-53919796 en rinus.wittenberg@adecco.nl of ga naar ajilon.nl.