Henk Schiffmacher opent Piratenshow

Henk Schiffmacher opent Piratenshow

OP 21 april is de nieuwe tijdelijke show van The Amsterdam Dungeon, PIRATES, geopend door Tattoo artiest Henk Schiffmacher.

De show wordt verteld door Nederlands beruchtste kaper 'Piet Hein'. Hij is vooral bekend door de verovering van de Spaanse zilvervloot in 1628. Piet Heijn speelt een onmisbare rol in de maritieme geschiedenis van Nederland. En daarom, bijna 400 jaar na zijn overwinning, wordt zijn verhaal opnieuw verteld bij The Amsterdam Dungeon.

The Amsterdam Dungeon vertelt de griezelige geschiedenis van Amsterdam van de afgelopen 500 jaar. Scheepvaart en handel waren de belangrijkste pilaren van de Nederlandse welvaart in de Gouden Eeuw. En waar koopvaardij is, liggen kapers en piraten op de loer!

In samenwerking met The Amsterdam Dungeon zal Henk Schiffmacher, de tatoeage piraat van Nederland, een tattoo weggeven. Liefhebbers kunnen deze via Social Media winnen als ze het bekende lied 'De Zilvervloot' zingen en dit delen. En een piratenshow is natuurlijk niet compleet zonder een verborgen schat....The Amsterdam Dungeon geeft een diamanten ring weg ter waarde van Euro 750 euro. Deze wordt mogelijk gemaakt door Gassan Diamonds. Als bezoekers de winactie liken en delen op Facebook maken ze kans op deze schitterende schat! De show zal van 25 april tot en met 17 mei te zien zijn in The Amsterdam Dungeon.