Wegonderhoud

De gemeente Echt-Susteren heeft voor 2015F1 Mouwrik Waardenburg opdracht gegeven voor wegonderhoud. Deze werkzaamheden worden in verschillende fases in de gemeente uitgevoerd en dat wil zeggen dat er op diverse locaties binnen de gemeente, asfalt- en kleinere bestrating herstelwerkzaamheden zullen gaan plaats vinden. Het betreft werkzaamheden in diverse grootte.

De locaties zijn

* Echt: Aasterbergerweg (gedeelte onderlangs van Aasterberg naar Ohe en Laak)

* Pey: Wandelpad parkje Littersven

* Koningsbosch: Vossenaarderweg, gedeelte Bos en Broek en een gedeelte Koestraat.

* Susteren: Elzenweg/Amelbergaweg, Holtummerweg en gedeelte van De Kamer.

* Roosteren: Fietspad Ruitersbaan.

Planning

Volgens planning start de aannemer met deze werkzaamheden vanaf maandag 20 april 2015 en worden ze begin juni 2015 afgerond. Dit wordt in deze periode per straat uitgevoerd en afgewerkt en de direct aanwonende in deze straten zullen door de aannemer geinformeerd worden middels een bewonersbrief. Deze bewonersbrief zal 3 werkdagen voorafgaande aan de werkzaamheden worden bezorgd.

Verkeersmaatregelen

Door de aannemer worden de werkvakken afgezet om de werkzaamheden voor iedereen snel en veilig te kunnen uitvoeren. Verder wordt er door de aannemer, daar waar nodig, een tijdelijke omleidingsroute aangegeven voor die periode. Tijdens al deze werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder kan ontstaan. De aannemer zal proberen dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Informatie

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters (tel. 0475-478478) van de afdeling Leefomgeving , Team Beheer Binnen van de gemeente Echt-Susteren.