Webinar over inbesteden op 28 mei


22 april 2015

Scherm-Webinar-334Als overheden onderling elkaar diensten verlenen, zoals bijvoorbeeld het aanbieden van ICT-dienstverlening of een gezamenlijke frontoffice, dan kan dit in strijd zijn met de markt. Om deze marktpartijen te beschermen is er specifieke wetgeving ontwikkeld: `Inbesteden'.

Veiligheidsregio's werken steeds meer samen op interregionaal niveau samenwerken - denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van oefencentra. Een goede ontwikkeling, maar wel een met de nodige haken en ogen. Want er zijn ook marktpartijen die deze verschillende vormen van dienstverlening die
veiligheidsregio's elkaar onderling aanbieden, kunnen uitvoeren.

Webinar

Om inkopers, juristen en andere geinteresseerden te informeren en bij te spijkeren over dit onderwerp organiseert FLIB (Faciliteit Landelijke Inkoop Brandweer Nederland) samen met het Netwerk ICT een webinar. Speciale gastspreker is professor mr. Elisabetta Manunza, deskundige op dit terrein
en werkzaam bij de Universiteit Utrecht. Zij houdt op deze dag twee sessies over dit onderwerp.

Meer weten over het programma? Lees dan verder.

naar boven

Voor wie?

Het seminar/webinar wordt speciaal georganiseerd voor inkopers, juristen, controllers, managers en adviseurs die werkzaam bij een van de 25 veiligheidsregio's en te maken hebben met deze specifieke wet- en regelgeving.

Kosten

Deelname is gratis. Maar mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat het ons weten zodat een ander je plaats kan innemen.

Locatie en tijdstip

* De bijeenkomst vindt plaats op 28 mei 2015 bij het IFV, Kemperbergerweg 783 in Arnhem.
* Ochtendsessie van 9.30 tot 12.30 uur en middagsessie 14.00 tot 17.00 uur.

Programma en aanmelden

Nieuwsgierig naar het volledige programma en aanmelden? Klik dan hier.