Sportgids en workshop Tai Chi


22-04-2015 De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet. De Sportweek (17 t/m 24 april) laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen kan zijn.
In gemeente Stede Broec wordt er voor mensen met een chronische aandoening een les Tai Chi Tao georganiseerd. Dit wordt gehouden op donderdag 23 april van 13.30-14.30 uur in dorpshuis De Wurf, Fresialaan 2 in Lutjebroek. Dus weet u iemand met een chronische aandoening die rustig bewegen
aankan, neem deze dan mee naar Lutjebroek. Samen bewegen is leuker dan alleen. Het is mogelijk om te bewegen op de stoel.

Aanmelden

Voor de workshop wil de organisatie graag dat u zich van te voren aanmeldt. Het is ook mogelijk om op de dag zelf aan te sluiten. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. U kunt zich aanmelden bij Ageeth Bakker, regiomedewerker Aangepast Sporten via: 0229-287702 of via de e-mail:
abakker@sportservicewestfriesland.nl.

Digitale sportgids

Deze week komt de digitale sportgids Stede Broec uit. U kunt deze downloaden vanaf www.stedebroec.nl. In de gids staan alle sportmogelijkheden van Stede Broec.