Zaterdag 25 april Open dag brandweer Bussum


22/04

Zaterdag 25 april Open dag brandweer Bussum

Op zaterdag 25 april aanstaande opent de brandweer van Bussum haar deuren voor een kijkje in de keuken. Er worden een aantal korte demonstraties gegeven. De Open Dag aan de Brinklaan 140 duurt van 12.00 tot 16.00 uur.

Personeel van het Brandweeroefencentrum Crailo laten het publiek kennis maken met brandblussers, kleine brandjes zelf blussen. Voorts is de Nederlandse Brandwondenstichting aanwezig en wordt er informatie gegeven over Brandveilig leven. Ook kan men de autoladder beklimmen.

Verder kan de gehele kazerne bekeken worden. Alle voertuigen staan opgesteld, tevens is de blusboot van de Brandweer Naarden aanwezig. Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de kinderen, zij kunnen zelf een brandje blussen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------