Het VIP zoekt vrijwilligers


De vraag om een vrijwilliger, die zich wil inzetten voor ouderen die kwetsbaar zijn, neemt steeds meer toe. Daarom zoek het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) vrijwilligers die deze ouderen willen ondersteunen. Zij kunnen mede dankzij uw hulp thuis blijven wonen. U mag rekenen op goede hulp
en begeleiding.

Bent u zo'n vrijwilliger die begaan is met mensen? Dan wordt er naar u uitgekeken. Meld u aan. Het VIP gaat heel graag met u in gesprek.

Ook zoekt het VIP administratieve vrijwilligers. U staat de klanten telefonisch te woord in het callcenter van de Glasblazerij. U adviseert over de verschillende arrangementen en u plaatst de reserveringen in het systeem.

Buurtbusvereniging De Linge vraagt vrijwilligers voor het besturen van de Buurtbus op de lijn Leerdam, Arkel, Gorinchem en v.v. voor 2,5 uur per week. Een rijvaardigheidstest op de bus, een medische keuring en een kennismakingsgesprek maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met het Vrijwilligers Informatie Punt. Burg. Meesplein 5C, 4142 AZ Leerdam. Telefoon: 0345 - 637 363. E-mail: ldevries@stichtingwelzijn.nu. Website: www.stichtingwelzijn.nu.