Fietstochten vanaf Bellefleur


Lijkt het u leuk om samen met andere senioren deel te nemen aan georganiseerde fietstochten door onze regio? Tot en met oktober 2015 kunt u meedoen aan de fietstochten van Bellefleur en de buurtsportcoach. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie kunt u vinden op www.wocbellefleur.nl en op
buurtsportcoachnaarden.nl.

Fietstochten op woensdagen

Wijkontmoetingscentrum (WOC) Bellefleur organiseert elke 2e woensdag van de maand een fietstocht van maximaal 35 kilometer. Het tijdstip van vertrek is 11.00 uur en de startplek is het WOC aan de Mackaylaan 11A te Naarden.

De fietstochten met de buurtsportcoach vinden plaats op de laatste woensdag van de maand en vertrekken om 10.00 uur, eveneens vanaf Bellefleur. Ook daarbij is 35 kilometer de richtlijn.

Onderweg wordt bij een restaurant gestopt voor een kopje koffie of thee. Het is de bedoeling dat u zelf voor uw eventuele lunchpakket zorgt.

Gezelligheid staat voorop en het fietstempo is rustig. Natuurlijk doen de organisatoren hun best om de routes te laten varieren. En u bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u wilt meefietsen.