MTB-route Rijssen nu al op eerste plaats


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Bezwaar, beroep en zienswijze
Bezwaar WOZ-waarde
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Paspoort, identiteitskaart of visum
Taxatieverslag

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

MTB-route Rijssen nu al op eerste plaats

woensdag 22 april 2015


De nieuwe MTB-route in Rijssen is zo populair, dat zelfs voor deze route officieel geopend is, de eerste plek op de ranglijst al is ingenomen.

Eind maart was het moment daar; de MTB route door de bossen bij Rijssen kon opengesteld worden voor publiek. En publiek, dat is er; de route wordt veelvuldig gebruikt door MTB'ers uit de eigen gemeente, maar ook zeker daarbuiten. En nu, nog geen maand later, staat de route op de eerste plaats
in de route top 10 van MTBroutes.nl, een website met een overzicht van alle Nederlandse mountainbikeroutes. Deze top 10 wordt bepaald door de laatste 20 beoordelingen die over een route zijn ingediend.

Wethouder Roland Cornelissen: "Wat voor compliment kun je als ontwerper, maar zeker ook als vrijwilliger nog beter krijgen? Het is prachtig om te zien dat alle energie die er in gestopt is, nu dubbel en dwars beloond wordt".

Officiele opening

Omdat er nog een paar details uitgevoerd moeten worden, heeft de officiele opening nog niet plaatsgevonden. Samen met Tourclub Rijssen wordt dit echter op korte termijn opgepakt.

Project

De huidige route is voortgekomen uit het project `Aanleg MTB-route Rijssen', waarbinnen de Provincie Overijssel, Regio Twente, ANWB, gemeente Rijssen-Holten, Patrick Jansen (ontwerper route), wielervereniging Tourclub Rijssen en grondeigenaren samen hebben gewerkt aan dit resultaat. Na de
voorbereiding is de daadwerkelijke aanleg van de route uitgevoerd door de diverse vrijwilligers van de Tourclub Rijssen in samenwerking met de Regio Twente. De MTB-route in Rijssen is onderdeel van de aanleg van het MTB-netwerk Twente.