GRATIS cursus Zonne-energie bij DUW Park


Op maandag 11 mei is er een gratis cursus over zonne-energie bij DUW Parkstad. Dit initiatief wordt ondersteund door gemeente Heerlen.

Wie overweegt zonnepanelen aan te schaffen, komt er al snel achter dat daar veel vraagtekens bij komen kijken. Bent u er klaar voor antwoord te krijgen op al uw vragen? Kom dan maandag 11 mei naar de GRATIS cursus Zonne-energie bij DUW Parkstad!

Zelf elektriciteit opwekken, het kan!

U ziet ze steeds vaker: de grote glanzende platen op woningen in uw buurt. Is het ook iets voor mijn woning? Wat is het rendement en wat zijn de kosten er van? Tijdens de cursus Zonne-energie vertellen onze duurzaamheidsexperts alles over elektriciteit opwekken met zonnepanelen, of het
geschikt is voor uw dak en natuurlijk welke besparingen het kan opleveren! Tevens zijn er enkele lokale bedrijven aanwezig die antwoord kunnen geven op alle specifieke vragen, zonder vervelende verkooppraatjes.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor woningeigenaren en huurders in Parkstad, die op een betaalbare wijze duurzame aanpassingen willen doen aan hun woning.

Inschrijven voor deze gratis cursus Zonne-energie kan via www.duwparkstad.nl.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. VOL = VOL

Datum: 11 mei 2015
Tijd: 19.00u - 21.00u
Locatie: DUW Parkstad, Wilhelminaplein 25, Heerlen



Publicatiedatum: woensdag 22 april 2015

ga naar het nieuwsarchief