Eerste bezoeker


02-04-2015 Op 2 april was er koffie en gebak in het nieuwe gemeentehuis. Burgemeester Van der Riet verwelkomde daar de eerste bezoeker.

Welkom in onze gemeente

Het was even wachten op 2 april maar daar was ze dan. Marieke Kamerling uit Oosthuizen wist de weg naar het nieuwe gemeentehuis in Hoogkarspel te vinden! Ze heeft interesse in een woning in Hoogkarspel. Burgemeester Rob van der Riet was blij dat dit moment daar was. En met een "van harte
welkom in het nieuwe huis van de gemeente" werd mevrouw Kamerling onthaald. Gelukkig had ze wel even tijd voor een kopje koffie met een stukje taart om deze mijlpaal te vieren. Want ze kwam natuurlijk langs om zaken te doen in het nieuwe gemeentehuis.

Sfeervol

Tijdens de koffie vertelde ze dat ze interesse heeft in een woning in Reigersborg Noord III. Ook wilde ze graag de raadzaal van het gemeentehuis bekijken voor een bijzondere gebeurtenis eind april. Ze is dan namelijk gevraagd als ceremoniemeester bij een huwelijk dat wordt voltrokken in het
huis van de gemeente. Mevrouw Kamerling was erg onder de indruk van de sfeer en de ruimte die het gemeentehuis heeft. Als laatste voegde ze er nog aan toe dat ze een baantje zoekt. Het liefst als gastvrouw. "Je weet maar nooit" voegde ze daar zelf nog aan toe.

Open Huis op 23 mei

U kunt vanaf vandaag, 2 april, met uw vragen terecht bij de publieksbalie in het nieuwe gemeentehuis. De medewerkers staan u graag te woord. De openingstijden zijn van 8.30 tot 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur.

Op zaterdag 23 mei is er open huis en staan de deuren van het nieuwe gemeentehuis van Drechterland wagenwijd voor u open. U bent dan van harte welkom om te ontdekken hoe het gebouw eruit ziet. Meer informatie over activiteiten tijdens het Open Huis volgt in mei.
02-04-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws